Tisdag den 22 december

Idag har vi varit i kyrkan och lyssnat på julsånger. Efter kyrkan gick vi till Folkets Hus och tittade på filmen Hotell Transylvanien 2. Den var jättebra för att den var rolig.  Pojken Dennis  blev en vampyr i slutet av filmen. Vi önskar alla en God Jul och Ett Gott Nytt År.

Fredag den 11 december

Vi har haft tyst läsning . Vi har haft rast på rasten gung vi . Vi har fort set på våran åta . Vi har haft englsta då lysnade vi på en fruktson . Vi biretade ner vi va små för varandra .Bloggat har David och Sigrid.

Vi har haft tyst läsning. Vi har haft rast. På rasten gungade vi. Vi har fortsatt på våran åtta. Vi har haft engelska då lyssnade vi på en fruktsång. Vi berättade när vi var små för varandra och visade kort på oss.

DSCF0870[1]DSCF0871[1]DSCF0872[1]

Tisdag den 8 december

Vi har haft matte. Idag har apan komit hit då hade han saker som börja på Åå. Idag har vi lekt under hökens breda vingar på rasten. Vi har gjort hengagube. Idag har vi haft teknik  då fik vi byga olika saker mäd lego, jovo och kaplastavar. dom som har bloggat är Gry och Gustav.

Vi har haft matte. Idag har apan kommit hit då hade han saker som börja på Å å. Idag har vi lekt under hökens breda vingar på rasten. Vi har gjort hängagubbe. Idag har vi haft teknik då fick vi bygga olika saker med lego, jovo och kaplastavar. Dom som har bloggat är Gry och Gustav.

DSCF0492[1]DSCF0493[1]DSCF0480[1]

Måndag den 7 december

DSCF0475[1]

DSCF0476[1]

Vi har yort en jul kot.  Vi har gåt 70 dagar.tie tieal röd lap. Då räkna vi fram åt och bakåt. Malte och Tifa har bloggat.

Vi har gjort julkort. Vi har gått 70 dagar i skolan. Vi satte upp en röd lapp, för att visa tiotalen. Då räkna vi  framåt  och bakåt( alla nummerlappar).

Svar till Anneli: Vi i klassen tror att svaret på din gåta är HÅLET.

Onsdag den 2 december

I dag har vi haft bad.Jag Ella har simat 250 meter.Vi har haft rast.Hela klasen har gort en Ff ordlista fot.Vi har  set en film om cyklar på gat smart. Vi som bloggat är Ella och Marvan.

Idag har vi haft bad. Jag har simmat 250 meter. Vi har haft rast. Hela klassen har  gjort en Ff ordlista. Jag och Marvan skrev fot. Vi har sett en film om hur man ska cykla på GatSmart.

DSCF0463[1]DSCF0466[1]DSCF0467[1]