Fredag den 29 januari 2016

Vi har haft engelska då lärde vi oss ordet femely. Alla i klasen har fått gjort en uggla det var mycket pyssel. för att vi har jobbat med bokstaven u På rasten lekte vi sombis.Vi har ätit mat till mat blev det spageti och sötfersås. Vi har haft matte jag arbetade med plus. Dom som har bloggat är Gry och Elias.

DSCF0944[1] DSCF0945[1]

Onsdag den 20 januari 2016

DSCF0917[1]Vi har haft idrott  på idrotten vi lekte familjen Olsson.  Vi har  gjort en ordlista på Hh vi skrev häst .  Vi har set på en film som handlademfglar de handlade om blåmes och  talgoxe i . Bloggat har David och Sigrid .

Vi har haft idrott.På idrotten lekte vi familjen Olsson. Vi har gjort en ordlista på Hh. Vi skrev ”häst”. Vi har sett på en film som handlade om fåglar. Det handlade om blåmes och talgoxe.

 

Tisdag den 19 januari 2016

Idag hadät vihaft matä på matänlede vilädeviosliyäro sommatä.Vi fåglar har näb och klor vi har titar på en film.Vi har läst. Vi som bloggat är Yasmin och Fadel.

Idag har vi haft matte. På matten lärde vi oss om linjer. Vi lärde oss att fåglar har näbb och klor. Vi har tittat på en film om fåglar. 

DSCF0911[1] DSCF0912[1]