Fredag den 29 april

Idag har vi haft elevensval. på elevensval då va jag på NO då gjorde jag en bakpulvers bomb man skulle ha i bakpulver och vatten. Den sprängdes efter att jag skakat den. Till mat blev det kassler och potatis gratteng . den som har bloggat är David.

GOTD:  geometri i öknen.

DSCF1137[1] DSCF1143[1]

Onsdag den 27 april

Apan var jättebusig idag. Han var och köpte pizza  för vi  jobbar med bokstaven Zz. Den var jättegod.  Vi har fortsatt och skriva om gaffeln . På rasten har Gustav spelat fotboll han van .  Och Sigrid gunga  kinagunga .  Vi har haft tyst läsning . Dom som har bloggat är Sigrid och Gustav .

Tack Apan!

DEN BÄSTA DAGEN AV ALLA.

DSCF1131[1] DSCF1130[1] DSCF1132[1]

Fredag den 22 april

Idag har vi haft elivänsval Fadel va på gjumpan jovana har varit  på bild hon måla blomor. Vi har haft engelska  .Vi har haft matte Fadel har kommit till sida 49. Dom som bloggat är Fadel och Jovana.

Nästa veckas Grej of the day : Mannen som behövde plåstras om.

DSCF1127[1]

Torsdag den 21 april

Idag så har vi haft tyst läsning på tysta läsningen så fick vi läsa ett papper.  Idag har vi haft matte. då har jag kommit till sidan 47. i  Idag så har vi skrivit om våra  bärettelser. i bärettelsen handlade om många djur och några troll. Vi har ätit  mat till mat blev det fiskburgare och mos. dom som har bloggat är Gry och Elias.

DSCF1125[1] DSCF1126[1]

Tisdag den 19 April

Idag har vi haft matte . Alice har kommit till sidan 58. På morgonen tränade vi på att läsa med flyt. Vi läste i par. Till mat idag blev det köttbullar, sås och potatis. Vi har haft teknik. Då tittade vi på en film. filmen heter Mitt liv som grej. Hon som har bloggat är Alice.

DSCF1120[1] DSCF1119[1] DSCF1121[1] DSCF1122[1]

Fredag den 15 april

På mårgånen  hade vi tyst läsning. På elevens val tränade Ella till kabaren. Didrik lärde sig ett nytt kortspel- sträcket. Till mat blev det kycklingpyt. På rasten jagade flikorna killarna. På engåelskan lärde vi oss några nya ord. Have a drink, go to bed and I´m hungry.

Dom som har bloggat är Ella och Didrik.

DSCF1114[1]DSCF1113[1]