Fredag den 27 maj.

I dag har vi ätit mat då fick   vi taco bu fe .vi har haft SVENSKA. Vi har skrivit en beretelse om en elefant som dansar. Idag har vi haft matte. Malte har komit till sidan 91 i matte boken Yasmin har komit till sidan 86 i matte bok en.  Vi som har bloggat är Malte och Yasmin.

DSCF0536[1]

 

 

Tisdag den 24 maj

Idag har Sigrids farmor kommit hit och visat bilder från Nepal. Då så fick vi lära oss att det hade varit jordbävning där. Och hon har varit med och startat ett barnhem.  I matteboken har Elias kommit till sidan 72 och Gry har kommit till sidan 66. Vi har ätit mat. Idag blev det kycklinglasange. Vi har lärt oss om grodor. Då lärde vi oss att dom kunde hoppa tio meter. Vi har haft rast. killarna har spelat fotboll och jag van med tre noll. Dom som har bloggat är Gry och Elias.

DSCF0532[1]

Måndag den 23 maj

Vi har haft tyst läsning. Alice läser Mitt liv som grej. Vi har haft musik. På musiken tränade vi på Idas sommarvisa och den Blomster tid nu kommer. Också fick vi fiska fiske dam och när någon fick upp en fisk och på back sidan så fans det en sång. Till mat idag blev det kött bullar och potatis. Dom som har bloggat är Alice och Oliver.

GOTD : var Monarkfjärilen.

DSCF0527[1] DSCF0528[1] DSCF0529[1]

Fredag den 20 maj

Vi har fått mat. Till mat var det köttfärssås och spagetti. Vi jorde en  Talföljder. På morgonen hade vi tyst läsning. Bella läste sin bänk bok. Den heter Trollkarens bok. Marvan läste sin bänk bok. Den heter den magiska trädkojan.

Nästa veckas Grej of the day : Kunglig insekt.

Dom som har bloggat är Bella och Marvan.

DSCF0525[1] DSCF0526[1]

Måndag den 16 maj

 

Idag har David läst för Carina. Idag på rasten sköt David upp sin fotboll på take. Idag har vi haft  GOTD ledtråden var 8848 och Davids mamma trodde att det var ett klädnummer  och Tifa mammis trodde att det var en film.  det var Mount Everest. Vi har fot mat.   Till mat blev det korv och mos. Vi har gått till skolskogen. Vi har kollat på fjärilslarver.Dom som har bloggat är David och Tifa.

DSCF0507[1] DSCF0517[1] DSCF0518[1]

 

Fredag den 13 april

Ledtråden till GOTD ( grej of the day) är  8848 . Till mat så blev det schishtzel ,sås och potatis . Vi har haft matte .Sigrid kom till sidan 87 och Gustav har kom till sidan 65. Vi har skrivit om när vi gick på vår promenad . På rasten spela Gustav fotboll och han vann .

Vi har haft tyst läsning och Gustav läser hitta Bosse .

Dom som har bloggat är Sigrid  Gustav

DSCF0504[1]DSCF0505[1]DSCF0503[1]

Torsdag den 12 maj

I dag har Vi. haft matte Malte kam till sidan 55. I dag har vi haft rast disko då var det jäte roligt . till maten blev det  blod poding och potatis bular.I dag har vi haft jumppa då fik vi jara olika banor . Dom som har blogat är Malte och Yasmin