Tisdag den 29 november

Idag har alla läst i sina bänkböcker. Erik läser Det första fallet det handlade om kommissarie Grodon och Paddy som löser fall. Bella läser i Gudar, hjältar och monster i den Grekiska mytologin. Den handlar om mäktiga gudar som Apollon, Poseidon, Hera, Zevs. På rasten var det TL rast. När vi åt mat så tittade vi på stjärnhuset. Vi har haft matte. På matten jobbade vi med division. Det är när man delar upp. Dom som har bloggat är Erik och Bella.

Fredag den 25 november

Idag har nästan alla haft elevens val då fick man välja om man ville dansa,sjunga, göra film eller spela teater. Tifa dansa och Fadel gjorde film.  Alla har haft matte då fick man rätta fel i sin matte bok. När vi åt mat såg vi på film den handlade om stjärnor och myter från den grekiska gudasagan. Idag hörde vi sagan om Orion. Vi tycker  han är dum för han är inte snäll mot andra. Han trampade sönder äggen i ett fågelbo fast fågelmamman bad honom att inte göra det. De som bloggat är Fadel och Tifa.

Fredag den 18 november.

Idag har vi läst i våra bänkböker Elias läste ut Bestquest den hanllar om ett vattenmonstret. Och sedan hade vi engelska då spelade vi animals: engelskt bingo .Vad olika djur heter på engelska  t e x it´s a cow , It`s a fox. I dag har vi haft SV då började  vi skriva  en saga som handlar om en katt. Dom som bloggat är Sigrid och Elias.

Grej of the day att klura på: överbrygger vatten till granne. Nummer 43.

Tisdag den 15 november

I dag har vi haft musik. På musiken lärde vi oss  två nya ord som heter piano= spela tyst och forte = spela starkare. Och en låt som handlar om en sill. Sen hade vi engelska. Då lärde vi oss  några ord som ouch = aj och good night= godnatt. Dom som har bloggat är Gry och Oliver.

Fredag den 11 november

På morgonen läste vi i våran bänkbok. David läser Mio min Mio  . Alice läser Biblioteks Mysteriet. Idag har vi haft engelska. Då tränade vi på olika ord tex spider. Fröken läste ur  den lilla mammuten. Den handlade om en liten mammut som kom bort från sin flock. Idag har vi gjort nutidskrysset. Då ska man i grupper gissa på frågor om nyheter. Isabells farmor har varit här på besök. Det var jätteroligt. När hon pratar så  blandar hon norska och värmländska. Det låter härligt.Dom som har bloggat är David och Alice.