Tisdag den 20/ 12

Idag har vi haft svenska. på svenskan fick vi skriva om våran varelse Elias skrev klart sin beretellse om varelsen och Gry skrev på ett fin papper. hela klassen har haft engelska då lärde vi oss ordet  feather det betyder fjäder.  Efter allt hade vi matte. På matte jobbade Elias i klockhäfte Elias är på sidan 26 och 27 han jobade med tjugo i och tjugo över. Och Gry jobbade i matte boken hon är på sidan 60 och den är svår det är att allt ska bli 34. sen hadde vi blogg. dom som har bloggat är Gry och Elias.

Tisdag den 13 december

I dag var det lucia. Då sjöng lekis i gympasalen. Dom sjöng Staffan var en stalledräng. När vi kom tillbaka hade vi musik. Fast  vi fick måla istället. Anna vår musiklärare sa vad vi  skulle måla. Vi fick  måla ett luciatåg, en snögubbe och en gitarr. Vi har haft svenska. Då fick vi träna på att läsa våra papper som vi har skrivit om våra planeter på. Alice och Isabell berättade inför klassen om Mars. Fröken tyckte vi gjorde det jättebra. Dom som har bloggat är Alice och Jovana.

Fredag den 9 december

På morgonen var vi i kyrkan . För att vi skulle se på en tiater om hur det var förr i tiden när  Jesus födes . När vi kom tillbaka hade vi svenska . På svenskan tränade vi på att läsa våra papper,som vi har skrivit. Vi har skrivit  om planeter .  Vi tränade för att lära oss att kunna redovisa inför klassen utan att titta på papperet. Till mat blev det panerad fisk kal sås och potatis . Dom som har bloggat är Isabell och Marvan

Tisdag den 6 decembervån

På morgonen såg vi en låsas brasa på youtube. Sen så gick vi till musiken då lärde vi oss om decibelljud hon hade en app som tillekxempäl att om man skriker så  visade den ljudnivån.Den visade 80 decibel. När vi gick upp till klassrummet då var det engelska  då lärde vi oss en ny sång som heter monster beat . I dag var det TL rast.Sen hade vi matte Yasmin gjorde klockhäfte, halvtimmar. Didrik är på sidan 58 där ska jag läsa av ett diagram. Vi som bloggat är Didrik och Yasmin.

Fredag den 2 december

På morgonen när vi klev in i klassrummet så hade fröken tagit fram en film med en brasa på. Tänt ett ljus och spelade julsånger. Idag fick Fadel öppna sitt paket i julkalendern samt lösa en mattegåta som han löste galant. Sedan var det elevens val. Några tränade inför Kabaren, vi andra spelade ett klockspel. Idag på svenskan fick en del skriva färdigt och måla sina planeter. Andra jobbade med Pilen och skrev i Paff. Efter lunchrasten hade fröken skrivit upp en klurig talföljd som vi skulle lösa tillsammans två och två. Är det någon annan som kan klura ut den? 1,1,2,3,5,8,13,21 …… , ……. , ……. , …….  svara gärna. Vi gjorde nutidskrysset. Då får vi turas om i grupper att läsa upp frågorna. Nutidskrysset är både roligt och lite klurigt att lösa.