fredag den 24 februari

Idag har vi haft tyst läsning. Bella läser om Herr Fågelbo i huset bredvid. Den handlar om en familj som ska flyta till ett annat hus. Sigrid läser om Super Charlie & mormorsmysteriet . Den handlar om att pappan har en överraskning åt familjen. Vi har haft bråk. Då dela vi upp en hel till  tiondelar. 10 st tiondelar går det på en hel. Idag har vi haft matte. Då jobbade vi i våra matteböcker eller våra häften.Bella jobbade med diagnoshäfte .Och Sigrid jobbade också med diagnoshäftet. Dom som har bloggat är Sigrid och Bella.

Ha ett skönt sportlov!!!

fredag den 17 februari

Idag har vi haft biologi. På biologin jobba vi med Popplet. Då skrev vi en mindmap om känsel.Efter rasten så skrev vi en faktatext om känsel. Då lärde vi oss att huden är kroppens största organ. Tifas grupp blev klara och Davids med. Så jobba vi med matte. På matten så kom David till sidan 105 och Tifa kom till sidan 85. Dom som har bloggat är Tifa och David.

Fredag den 3 februari

Idag har vi haft tyst läsning. Oliver läser om en bok som heter skelett. Idag på morgonen gjorde vi mattepapper det var 3 min de flesta han. Vi har haft elivensvall  IUP då jobbade vi i ett litet häfte. Det var matte. Idag har vi haft matte Fadel jobbade med Pentamino 19. Oliver jobbade med tiotal. Dom som har bloggat är Fadel och Oliver. =)