Fredag den 31 mars

Idag har hela klassen haft tyst läsning. Oliver läser ”Dödluvan och vargen”( den heter faktiskt så). Gustav läser hemliga klubben. Vi har haft elevensval. Då hade vi små mattehäften och jobba i. Idag har hela klassen haft matte. På matten jobba vi i matte boken Gustav blev klar med matteboken och fick C boken. Dom som har bloggat är Gustav och Oliver =)(=

Tisdag den 28 mars

Idag har vi haft musik. På musiken så fick vi gissa på vad moll och dur är. Dur är när det låter som om man är glad och moll är när det låter ledset. Sen hade vi engelska. På engelskan så  tittade vi på The game. Då lärde vi oss om känslor. Det var angry = arg, sad = ledsen och happy = glad.  Alla i klassen har haft svenska. På svenskan så fick vi skriva klart Grej of the day och ha läsförståelsekort.  Dom som har bloggat är Gry och Didrik.

Fredag 24 mars

Idag har vi haft tyst läsning . Fadel läser Töntiga Tobias och killgänget . Den handlar om Tobias börjar skolan .  Sen hade vi matte och då jobbade vi med problemlösning i den gamla boken .  Och sen hade vi svenska då  skrev vi om vårat sinnen- experiment och då skrev nästan alla klart . Sen hade vi matte och då jobbade vi med matteboken . Sigrid jobbade med Pentamino . Och Fadel jobbade med diagnoshäftet . Dom som har bloggat är Sigrid och Fadel. =)

Tisdag den 21 mars

På morgonen hade klassen musik. På musiken gjorde vi grupp-övning. Då skulle man samla  så många poäng man kunde genom att gå upp inför klasen. Sen hade vi engelska.Då tittade vi på The Game. Vi lärde oss några nya ord ex breakfast, juice,toast. Sedan hade vi svenska då skrev vi om våra sinnen- experiment. Dom som har bloggat är Ella och Marvan.

Fredag den 17 mars

Idag har vi haft tyst läsning. Bella läser Vampyrernas bal. Den handlar om att Nelly ska klä ut sig till vampyr och försöka få Rauf till president.  Idag har vi haft elevens val. Då hade vi våra matte-häften eller gånger-häften. Vi har haft Svenska. På svenskan läste fröken för oss. Hon läste Sur-tanten. Den var rolig och tanten var sur hela tiden på barnen som lekte på gården. Idag har vi haft matte. David är i c-boken . I c-boken så jobbar jag med tiotal.  Idag har vi fått besök av Birgit, Gustavs farmor. Dom som har bloggat är David och Bella.

Tisdag den 14 mars

På morgonen hade vi musik . På musiken spelade vi elgitarr . Vi har haft svenska . På svenskan så skrev vi färdigt  om hörseln och målade. Vi har haft matte . På matten jobbade vi i våran mattebok och med bråkhäftet . Till mat har vi ätit kebab och ris. Dom som har bloggat är Isabell och Jovana.

Fredag den 10/3

Idag hade vi tyst läsning. Alice läser Marcus och Martinus vår historia.  Vi har skrivit en faktatext om hörseln. Då lärde vi oss att vårtbitaren har sin hörsel bakom knäna. Vi har haft mattematik. Alice jobbar i ett Diagnoshäfte det är ett häfte som man jobbar med när man har gjort ut matte boken. Hon som har bloggat är Alice.