Fredag den 28 april

På morgonen så hade vi läsning. Bella läser Cirkus Deckarna och juvelmysteriet, Den handlar om att Kaspar och Katinka ska lösa ett mysterium. Och Tifa läser i boken kafe mysteriet.  Idag hade vi IUP. Då jobba en del med matte häften och gångertabeller. Sedan hade vi svenska. Då fick man jobba med sitt yrke, läsförståelsekort och skriva fint , Pilen och korsord.  Tifa jobbade i Pilen och Bella jobbade med att skriva fint. Idag har vi haft matte. På matten jobbade vi i våra matteböcker. Tifa är på sida 31 och där jobbade hon med pengar och Bella är på sidan 54 och där jobbade man med tal och grader. Dom som har bloggat är Bella och Tifa.

 

Tisdag den 11 april

Idag har vi haft musik. På musiken körde vi gömma nyckel. Det går ut på att  man ska gömma en nyckel då ska den som  är utanför dörren leta. På matten fick Yasmin och Elias  matteboken C. På Svenskan berättade Elias om sin resa. Han åkte till Spanien, Gran Canaria där han såg en show med en eldslukare. Elias badade mycket i poolen. Dom som har bloggat är Elias och Yasmin.

Tisdag den 4 april

Today we take music. På musiken var vi i fem grupper och en i gruppen var sekriterare. Då så fanns det fyra ord på tavlan det var blås, sträng, tangenter och slag.Då så sa Hanna instrument tex gitarr. After music we have english.  På engelskan tittade vi på det sista avsnittet av The Game. After english we have swedish. På svenskan så jobbade vi med läsförståelsekort, korsord, Pilen och våra små böcker. Dom som har bloggat är David och Laith.