Tisdag den 25 oktober

Vi har haft musik med vår nya musiklärare. Hon heter Anna. Då lekte vi ”hela havet stormar”. Den går ut på att en stol tas bort varje gång. Först går alla runt stolarna när musiken tystnar ska alla sätta sig ner man får sitta hur många som helst på en stol tillslut fanns det bara två stolar kvar som sexton barn skulle sätta sig på. Det var ganska svårt att få plats på två stolar men det var roligt. Idag var det TL- rast. En del lekte Helge Älg. Det var en slags tafatt lek där en var älg. På SO: n  fick först var och en fundera ut vilka rättigheter barn har, skriva det på en whiteboardplatta. Sedan fundera tillsammans med en kompis, därefter skrev vi tillsammans i klassen en tankekarta utifrån vad vi skrivit på våra whiteboardtavlor.

En reaktion på “Tisdag den 25 oktober”

9 + = 13